Gå til innholdet

Hvilke Dr.pen engangsnåler bør jeg velge og hva er forskjellen?

VIKTIG: Våre engangsnåler passer KUN til originale Dr.pen dermapen. De kan ikke brukes til andre typer microneedling maskiner/dermapen fra andre merker.

Forskjellen på de forskjellige nålene til Dr.pen dermapen:

Dr.pen 12-pin & 16-pin engangsnåler: Nålehode med et mindre antall nåler som 12-pin og 16-pin penetrerer dypere i huden og blir omtalt som medisinsk needling. Disse passer til behandling av akne arr (ice pick scars) og grov ujevn hud, men kan også stramme opp hudvevet og jevne ut fine linjer. Kan også brukes til hodebunn (håravfall)

Dr.pen 36-pin & 42-pin engangsnåler: Nålehoder med et større antall nåler som 36-pin og 42-pin blir omtalt som kosmetisk needling og er mildere på huden. Disse passer til behandling av fine linjer og oppstramming av hudvevet, men kan også behandle milde akne arr og ujevn hud. Kan brukes på større områder på kroppen (f.eks. strekkmerker)

Dr.pen NANO engangsnåler: Nålehoder med korte nåler som er mye mindre invasiv på huden enn de vanlige microneedling-nålene. Disse passer til innslusning av serum og stimulering av huden for økt kollagenproduksjon. Nanoneedling er mild form for kosmetisk needling og kan gjøres oftere enn microneedling. Perfekt for å gi huden vitalitet, glød og boost.

Hvilke microneedling nåler oppfattes som mest smertefulle?

Mange tror at jo flere nåler som penetrerer huden samtidig, jo vondere blir det. Men det er faktisk motsatt. 12-pin og 16-pin penetrerer lettere ned i hudvevet enn 36-pin og 42-pin, derfor kjenner du mer smerte med mindre antall nåler i bajonettens nålehode. Smertenivået ved microneedling til hjemmebruk er mer ubehag enn smerte, så bedøvelseskrem før behandling er ikke nødvendig. Ved små områder som trenger ekstra dype nåler og hardere behandling som f.eks dype aknearr, kan Embla krem fra apoteket smøres på 30-60 minutter før behandling.

Skrevet av Jeanette Andreassen - Copyright@NaturalBeauty 2023

Microneedlingekspert Penn Smith forklarer forskjellen på nåletyper i denne videoen:

 

Adresse
Marisbergtoppen 59, 4818 Færvik
Telefon
40005088
E-postadresse
shop@naturalbeauty.no
Foretaksregisteret
925566683
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business